Direktlänk till inlägg 6 augusti 2008

Åter till "det normala"

Av Marie - 6 augusti 2008 20:04

Så har man börjat jobba igen, redan hunnit avverka 3 dagar på jobbet, men kortare dagar än vanligt, jobbar 75% i vanliga fall, nu endast 50% denna och nästa vecka, sedan är det åter 75%. Skulle varit ledig egentligen men det fattades folk så jag gick in tidigare. Har ju haft 4 veckor i alla fall. Är uppehållsanställd vilket innebär att jag har 2 veckor jullov och 9 veckor sommarlov. Om man inte jobbar ändå som en annan gör...


Stickat har jag gjort som vanligt, lite sockor och vantar (ovanligt hmhm). Kan inte visa bild än, kameran är på utflykt, återkommer med bild när kameran är hemma och jag hinner fota.


Håller på med ett par vantar i vanlig modell. Svart resårmudd och sektionsfärgat garn i grå/svarta nyanser.


Har även plockat fram till OS-stickningen. Ska sticka en halsduk i blått garn. Det är vanligt akrylgarn som är både melerat och sektionsfärgat så att sticka sockor eller vantar i det funkar bara inte för mig. Det kan blir olika färg på ett par vantar/sockor, och då väljer jag att göra något annat av just det garnet. Blir en halsduk i påfågelsmönster, hittat det i en bok om sjalar jag har hemma.


Ha det bra!

 
ANNONS
 
Britt-Marie

Britt-Marie

7 augusti 2008 08:23

Stackare som måste jobba men kanske skönt ibland också.

Låter spännande med sjalen! Hmmmm jag har inte ännu bestämt vad jag ska sticka så nu blir det panik.

kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

8 augusti 2008 19:55

Jeg begynner på jobb igjen på tirsdag...
På håndarbeidsfronten går det i broderi nå. Har gjort ferdig et årsbilde, og i dag begynte jeg på en juleløper. Det er veldig koselig.
Skal ta frem strikking nå når jeg setter meg foran tv..
Ha en riktig god helg - med eller uten strikking.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se