Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Pulsvärmare mars mm

Av Marie - 15 mars 2009 13:00

Ett tag sedan, som vanligt, sedan jag uppdaterade min blogg. Dagarna går här med jobb och aktiviteter för barnen. Snart är innebandysäsongen slut, men då tar fotbollen vid direkt med träningsmatcher,,,,,,,,,,,,,,,,,, Tjejerna har sista matchen i innebandy på onsdag, en restmatch sedan i höstas, och nästa helg är det träningsmatch i fotbollen, 7 mil bort,,,,,,,,,,,Att glädjas åt är att tjejerna vann sin hemmamatch igår med hela 7-0! Mot ett lag som de alltid har spelat oavgjort mot. Vet inte om de var gladast åt alla målen eller över att de höll nollan bakåt! Roligt var det i alla fall att de vann och matchen var bra och inte så ojämn som siffrorna säger, det var intensivt spel i 3 perioder.


Har nu äntligen fotat upp pulsvärmarna för mars, de har varit klara i ca 1½ vecka. De är stickade i vanligt akrylgarn som jag hade hemma, cerise och gräddvitt.

 Passade på att även fota upp lite annat också.

Rosa pulsvärmare i ljust rosa

Damvantar i grått och vitt, ull

Sockor i jeansgarn, stickade efter marsmönstret i sockklubben. De hade jag redan gjort, men det blev ett par till för skojs skull i ett annat garn


Nu måste jag till affären, trodde att jag skulle slippa åka iväg idag, mn toapappret håller på att ta slut,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Märks nä man har haft 3 extra nattgäster sedan i fredags, allt går åt så mycket fortare än vanligt :))))


Hoppas att våren är på väg i alla fall, här har vi några plusgrader och snön töar för fullt, nu vill jag ha en fin vår och en skön sommar!

 
ANNONS
 
Eva

Eva

16 mars 2009 18:55

Tack för det ! det är himla jobbigt.
Dina prickiga pulsisar blev jättefina !

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxstickande mamman i Jämtland

Häxstickande mamman i Jämtland

24 mars 2009 10:05

Vad fina grejer du stickat, visst är jeansgarnet fint, har aldrig stickat med det själv men sett andra...

har själv lagt undan mitt storprojekt och köpte mig tre nystan miniraggi, jättehärligt garn och lagomt tunt och lagomt tjockt, har en dotter som går i gympadojor så det här blir ett par gympadojorstrumpor...

Pröva miniraggi, härliga färger och härligt garn/Kramar

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Alexandra

Alexandra

1 april 2009 22:11

Pulsvärmare är så otroligt roligt att sticka.
Har stickat dem hela hösten och vintern.
Mitt senaste "maniska" stickande har riktat sig på barbiekläder. Tack för länken.
www.alexandrasdesign.com

http://www.alexandrasdesign.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se