Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Aprilsockor mm

Av Marie - 5 april 2009 14:23

Redan inne i april och snart påsk! Igår hade vi otroligt väder här, ca 17 grader varmt och strålande solsken hela dagen. Helt underbart vårväder och härligt när tjejerna skulle spela fotboll. Det var sen bortamatch, matchstart kl 16.00 så på hemvägen stannade vi och åt lite. De njöt för fullt av dagens utflykt (vi hade ca 6 mil att åka enkel resa och matstället vi brukar besöka ibland ligger ca 5 mil hemifrån). Vi åkte hemifrån vid 14-tiden till samlingen med laget och var hemma först vid 19-tiden. Då fortsatte dottern och 3 kompisar att spela fotboll här hemma. Kom väl in först efter 22. Men det är mysigt när de är ute och umgås, det kan ju vara en bristvara i dagens samhälle, i alla fall ju äldre de blir (de som var ute igår är alla 13 år).


Har stickat både sockor och pulsvärmare, efter april månads mönster i Sticka meras klubbar. Plus några saker till :)))) Sockorna och pulsvärmarna i april har varit klara några dagar men jag har inte orkat fota förrän idag,,,,,

Sockorna är stickade i beigt 100% ull i skaftet och brunt ull/akryl.

Pulsvärmarna i akryl/mohair i en grön nyans. Får se vart dessa alster hamnar.


 
ANNONS
 
Eva

Eva

7 april 2009 11:36

fint som snus......
har inte stickat en endaste pulsis i år,fast jag tror jag ska ge mej på dom iaf.
Annan bakgrund ser jag....*ler* visst är det kul att ändra om lite nu o då ?!

Kram!

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

7 maj 2009 16:58

Hej vännen, nu kommer jag igen, lite vingligt på kvasten men det går bättre och bättre, energin blir bara mer och mer...

Vad du har hunnit med mycket, jag gillar verkligen de pulsvärmarna du satt blommor på, verkligen mysiga/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se