Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Dagarna går fort

Av Marie - 19 april 2009 20:13

Veckorna går allt fortare känns det som. Uppdaterar alldeles för sällan här men idag har jag tagit mig i kragen och fotat igen. Fotade en del förra helgen men lyckades dribbla bort bilderna och tappade då lusten för att fota om.


Har stickat diverse kläder till Barbie och Bratz av restgarnslagret. Har hur mycket småsnuttar som helst känns det som och att göra dockkläder av dem är det enda jag kan komma på att använda det till,,,


Sedan åkte även virknålen fram, har gjort en vanligt enkel gallersjal. Länge sedan jag virkade något. Sedan har det även blivit sockor utan skaft, muddar och en enkel halsduk.


Ha det bra!

 
ANNONS
 
Eva

Eva

28 april 2009 14:21

va kul att se ett livstecken från dej*ler*
mycke snyggt som vanligt ! sockar utan skaft är en himla bra "uppfinning",man kan ha dom som tofflor och i lågskor.....det är ju inte alltid man vill ha långa skaft.
Kram !

http://urmoderns.blogg.se

 
Eva

Eva

6 maj 2009 18:50

Ja man kan ju undra vem dom brås på.....Ler ! fasst jag var likadan när jag var barn..
Vad har du på stickorna nu ? jag håller på med sjalen så sakterliga.
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

7 maj 2009 17:00

Jag tappar nästan andan av din energi och kreativa ideér med Bratz och Barbiekläder...

Jag skulle aldrig göra det, min dotter säger att hon hade varit glad om hon hade en mamma som kunde sticka barviekläder medans hon lekte med dom...

Jag sa att hon kunde kanske börja sticka själv tills den dagen hon ska ha barn *Ler*

Ha det gott/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.   Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se