Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Länge sedan sist

Av Marie - 24 november 2009 20:04

Oj vad tiden går fort, förstår inte vad hela hösten har tagit vägen! Över 2 månader sedan jag skrev sist.


Stickat har jag gjort, men ärligt talat har jag glömt att fota en del,,,, T ex 2 par vantar till barn som kollegans barn nu använder, en mössa till dottern, men den kan jag nog fota upp senare, och sedan har det blivit sockor och vantar som redan fått nya ägare.


Den bra kameran la bara av tidigare i höstas och den andra är inte lika rolig att fota med, kanske för att jag inte kommer riktigt överns med den. Och dessutom kraschade datorn för en vecka sedan och det är felanmält. Teknikern skulle höra av sig denna veckan. Vi hyrköper den genom gubbens jobb, så den är inte vår än, vilket innebär att de får kolla upp den. Hoppas bara att det är något som går att fixa, och helst utan att vi behöver betala ett öre (man vet ju aldrig,,,). Just nu sitter jag med äldsta sonens dator. Får låna den ibland, men lägga in bilder osv får jag inte, han vill inte ha mina foton på sin dator, och han har inte fotoprogram installerat,,,,, Snacka om att man numera känner sig handikappad utan dator.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 juli 2010 11:12

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna denna blogg. Har inte slutat blogga (även om jag inte så väldigt aktiv). Har en blogg till sedan ett tag tillbaka. Byter för att kunna lägga ut de bilder jag vill, är inte helt nöjd med systemet på denna ...

Av Marie - 16 januari 2010 11:26

Har stickat sockor som vanligt. Har stickat januaris sockor i Stickameras sockklubb för 2010, samt ett par till.  Båda sockorna är stickade i akrylgarn, 2 olika sorters, men jag kan inte namnet på något av garnerna eftersom jag har fått dem och de ...

Av Marie - 29 december 2009 07:27

Nu har jag uppdaterat min andra blogg med bilder på det jag har kommit ihåg att fotografera. Har inte stickat fullt lika mycket under en period, som jag brukar göra men lite blir det i alla fall.   God fortsättning! ...

Av Marie - 13 december 2009 18:16

Så var det äntligen dags för ett litet inlägg igen!    Hela hösten har gått åt att bara "hänga med". Efter att varit trött länge så gick jag till läkare, b12-brist och urusla blodvärden, nu har "livsandarna" börjat återvända. Har hela tiden jobbat ...

Av Marie - 12 september 2009 14:48

Har stickat klart septembersockan plus ett par sockor till. Septembersockan (mönster från Stickamera) har varit klar ett tag, men som vanligt är jag seg med fota och lägga ut med en gång. Garnet har jag inget namn på, från början har det varit en vin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se